Werknemersstijl

GW-Coach-pas-300x192

Wat is Werknemersstijl?

Werknemersstijl van MKB-GW is een simpele pas. Op deze pas staat kort beschreven hoe iemand het liefst aangestuurd wil worden. Ook geeft de pas informatie hoe je stress bij iemand kunt zien en wanneer de stress afneemt. Geheel in de stijl van MKB-GW zegt deze pas niets over kennis en kunde, maar alles over gedrag. Door zijn eenvoudige opzet is de pas door iedereen te gebruiken. Werknemersstijl helpt bij het starten van een nieuwe baan, maar helpt ook leidinggevenden om sneller en beter vat te krijgen op hun team.

Werknemersstijl is een onmisbaar verlengstuk om efficiënt en snel ingewerkt te kunnen raken.

Waarom Werknemersstijl?

In elke nieuwe functie krijg je veel informatie. Naast informatie over werkwijze en materialen ook informatie over collega’s en je moet de omgeving in je opnemen. De wijze van overdracht is meestal heel natuurlijk. Maar sluit dat ook aan bij de ontvanger? En als de ontvanger niet zo goed kan multitasken of dingen voor zich moet zien heeft het geen zin lange monologen te houden. De ander wil alles zeker weten en wil dus heel veel informatie ontvangen. Als je dat niet weet van te voren is de kans groot dat een groot deel van de informatie niet overkomt.

Met Werknemersstijl heb je in één overzicht alle informatie die je nodig hebt om goed en helder te communiceren. Als je weet dat iemand graag de informatie stap voor stap tot zich neemt, kun je de informatieoverdracht daarop afstemmen. Door Werknemerstijl te gebruiken hoef je niet direct een opleiding voor leidinggevende te hebben om toch goed een team te kunnen aansturen. En ben je een nieuwe collega, dan hoeven ze je niet eerst goed te leren kennen om gemakkelijk met je samen te werken.

Kennis-houding-en-gedragWerknemersstijl werkt snel en effectief. Door het invullen van een paar stellingen en vragen heb je met 10 minuten je eigen pas klaar. Werknemersstijl wordt in het assessment Goed Werknemer van MKB-GW standaard meegenomen. Hierdoor ontstaat een compleet beeld over houding en gedrag en op welke wijze daarmee het beste kan worden omgegaan. Alles met als doel een medewerker optimaal in te zetten in het bedrijf. Daarnaast kan Werknemersstijl ook zelfstandig worden afgenomen. Ideaal om teams tegen het licht te houden en te onderzoeken of je nieuwe medewerker past in het team.

Het belangrijkste is wellicht dat Werknemersstijl zorgt voor een snelle, efficiënte inwerkperiode in het bedrijf.

Wilt u Werknemersstijl direct inzetten? Dat kan. De kosten bedragen €35,- per pas, met een minimum van 10 passen.

Wilt u eerst meer weten? Dat kan ook. Neem dan even contact met ons op. We geven graag een uitgebreide toelichting.