Zijn uw werknemers Goede Werknemers?

 

MKB-GW heeft een trainingsprogramma Goede Werknemersvaardigheden speciaal voor werkenden. Door dit programma kunnen werknemers in 3 workshops van een halve dag een halve dag getest worden op werknemersvaardigheden. Hierdoor combineren we twee zaken. We behKennis-houding-en-gedragouden de waarde van een assessment als het gaat om houding en gedrag ten aanzien van werk, en werknemers hoeven daarvoor niet een week uitgeroosterd te worden.

U kent dat wel: Uw werknemers doen allemaal wat ze moeten doen, maar toch zit er verschil tussen de een en ander. Het heeft invloed op het werk, de collega’s en anderen, maar u krijgt er niet de vinger achter. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen en het zijn meestal geen harde feiten, maar ze bepalen wel de werksfeer, efficiency en het rendement.

Al sinds 2006 toetst MKB-GW houding en gedrag in relatie tot werk. Dat doen we veelal bij werkzoekenden en schoolverlaters, maar steeds vaker komt de vraag of we dit ook kunnen toetsen bij werkenden. Ja, dat kunnen we ook toetsen bij werkenden.

8F1154332BDD9A2CBAB92686CB005788Uitgangspunt bij MKB-GW is dat we houding en gedrag willen meten in de praktijk. Dat doen door het afnemen van assessments. In deze assessments wordt zichtbaar hoe het, volgens de norm van het MKB, staat met de werknemersvaardigheden. We baseren ons daarbij op 15 punten die voortkomen uit onderzoek van MKB Nederland. Door samenwerking met Eco-Coaching van het CIOS in Heerenveen zijn we in staat de 15 punten van Goed Werknemerschap te meten in 3 workshops van een dagdeel.

Door deze samenwerking kunnen we het tijdsbeslag voor werkenden sterk terugdringen, terwijl we wel houding en gedrag in de praktijk blijven toetsen. In een kort en attractief programma worden de sterke en zwakke punten zichtbaar gemaakt als het gaat om houding en gedrag. Door een uitgebreidere rapportage bieden de uitkomsten direct inzicht in het eigen functioneren, maar ook aanknopingspunten voor verbetering.

In een aangepaste vorm worden deze workshops al veelvuldig ingezet in de sportwereld. Zie ook www.eco-coachen.nl. De workshop GW voor Werkenden is in elke organisatie toepasbaar. De training is met name geschikt voor werknemers in functies waar veel en goede communicatie met collega’s is verreist.

De Kosten

Deelname aan deze 3 workshops kost € 1350,- (excl. BTW). De workshops kunnen op meerdere plaatsen in Nederland worden gegeven.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.