Beste werkgever, u kunt op mij rekenen…

Kennis-houding-en-gedrag

Werkgevers vinden houding en gedrag het allerbelangrijkste. Nog belangrijker dan vakkennis. Als je aan het werk gaat wil de werkgever graag weten of het de moeite waard is om in je te gaan investeren. Maar hoe toon je nu aan dat jij over de juiste instelling beschikt. Dat je op tijd komt, dat je kunt omgaan met kritiek; dat je flexibel bent. Als je  kunt bewijzen dat je over de juiste werknemersvaardigheden beschikt, vergroot je de kans op een baan met 50%.

Hoe ziet het assessment eruit?

In de toets (het assessment) worden 15 punten bekeken die allemaal te maken hebben met houding en gedrag. Degene die het assessment afneemt, beoordeelt al deze punten aan de hand van van te voren vastgestelde criteria. Als je dit assessment goed afrondt, behoeft geen werkgever meer te twijfelen aan je instelling en je houding. Dat heb je dan al gewonnen.

In een week doe Alleen_ga_je_sneller_samen_kom_je_verderje allerlei verschillende activiteiten: wandelen, fitness, samenwerkspellen e.d. Terwijl jij bezig bent met leuke en soms spannende zaken, beoordelen onze assessoren je op houding en gedrag. Na afloop van de week ontvang je een rapport met daarin de belangrijkste bevindingen en uiteraard het antwoord op de vraag: Ben jij een Goede Werknemer?

Aan het werk als Goed Werknemer

90% van de mensen die zich een Goed Werknemer mogen noemen, vindt binnen een paar weken een baan. En als je eenmaal een baan hebt, blijkt 80% na een halfjaar nog steeds op dezelfde plek te zitten.

MKB-GW neemt deze assessments al af sinds 2006, dus inmiddels zijn honderden mensen je voorgegaan, op weg naar een mooie baan. MKB-GW werkt met erkende assessoren door het hele land. Dus er is altijd een assessment bij jou in de buurt.

Aanmelden

Wil je meedoen, meld je dan nu aan. De kosten voor het assessment bedragen € 840,95.

MKB-GW toetst alleen, dus nee we hebben geen vacatures. Maar ze staan wel bijvoorbeeld op werkt.nl.