Werknemersstijl

Pas GW-CoachWerknemersstijl van MKB-GW werkt met een simpele pas. Op deze pas staat op welke wijze u medewerkers het beste kunt aansturen, Hoe u kunt herkennen of mensen stress hebben en, misschien belangrijker nog hoe u ze kunt helpen stress te verminderen.

Geheel in de stijl van MKB-GW zegt deze pas niets over kennis en kunde maar alles over gedrag. Door zijn eenvoudige opzet is de pas voor iedereen te gebruiken. Werknemersstijl helpt bij het starten van een nieuwe baan, maar helpt ook leidinggevenden om sneller en beter vat te krijgen op hun team.

Werknemersstijl is een onmisbaar verlengstuk om efficiënt en snel ingewerkt te kunnen raken.

jv_20130103_8649

Werknemersstijl wordt in het assessment van MKB-GW standaard meegenomen. Hierdoor ontstaat een compleet beeld over houding en gedrag en op welke wijze daarmee het beste kan worden omgegaan. Alles met als doel een medewerker optimaal in te zetten in het bedrijf. Daarnaast kan Werknemersstijl ook zelfstandig worden afgenomen. Ideaal om teams tegen het licht te houden en te onderzoeken of je nieuwe medewerker past in het team.

Het belangrijkste is wellicht dat werknemersstijl zorgt voor een snelle, efficiënte inwerkperiode in het bedrijf. Vul het formulier rechtsboven in deze pagina. Daarna nemen wij contact met u op.