Informatiedag Partners en Assessoren MKB-GW

Op vrijdag 28 november hebben we een gezellige en informatieve middag georganiseerd samen met onze partners en assessoren.

De middag was zeer geslaagd en presentaties van de volgende deelnemers konden worden gevolgd:

Inctrl
Ondersteunt organisaties en individuen bij het “meer halen uit werkervaring”. Naast harde data gebruikt Inctrl MKBGW voor erkenning van houding en gedrag op de werkvloer.

Zooist
Zooist is de organisatie die met innovatieve oplossingen komt voor de uitvoering in het sociale domein. Waar Zooist zich vooral richt op rechtmatigheidstoetsing vormt MKBGW een welkome aanvulling voor de doelmatigheid. Wanneer is iemand klaar om te gaan werken? MKBGW meet dat.

Coast
COAST richt zich op alles rond mens en arbeid. Coast gebruikt MKBGW vooral voor het aantonen van capaciteiten van inburgeringstrajecten en 2e spoor ziekteverzuimbegeleiding.

KC Handel
Het bevorderen van een ondernemende houding daar vinden KCHandel en MKBGW elkaar.

Adatrium
Waar MKBGW zich richt op de werkvloer biedt Adatrium een leergang voor de manager. Gebaseerd op de zelfde pijlers als MKBGW.

Goedwerknemer Certificaat InformatiedagOp de foto van links naar rechts: Pieter Nijmeijer (Tipi’s & Co), Cees Jan Gieskes (MKBGW), Estelle Pollard (PollardCoaching), Judiëth van Dijk (PMO), John van Apeldoorn (EcoCoaching), Georgette Gieskes (MKBGW),Otto Gerits (Adatrium), Emanuella Bus (InCtrl), Koos van Buren (Coast), Marcella Akkermans (Mindshift Consultancy), Alexander Martini (MKBGW), Michael Bink (ProData), Wim Winter (Inctrl), Bernhard Nanninga (BCGroup), Jasper ten Hoonte (Zooist) en Michael van Doveren (Zooist)